post

Matsexscener ur det förflutna

Jag ska alldeles strax sätta igång och jobba ihop lite pengar att frossa för. Men det där med mumsmums fick mig att minnas en sedelärande historia som jag hörde när jag var ung och som lärde mig vikten av att tänka efter före. Och lite annat. Det var så här:

För länge, länge sen innan man kunde konsumera obegränsat med porr i hemmiljö, kunde man på biograf se en film som ansågs vågad i sin skildring av lite lagom gränsöverskridande erotik. Den hette 9 1/2 vecka. I dag betraktas den väl närmast som en orgie i vaniljsex. Det var andra tider då. I vilket fall som helst, denna film gjorde djupt intryck på den unge man som den här historien handlar om. Vad han särskilt fastnade för var en scen där den manliga huvudrollsinnehavaren matar den kvinnliga med diverse råvaror och slutligen smeker ut honung över hennes lår. Det ville han iscensätta IRL.

Det är alltid svårt att föra något från fiktionens värld till det jordiska utan att lite av magin försvinner. Eller mycket av magin. Ofta det mesta. I vilket fall som helst, den unga mannen gav sig ut i nöjeslivet på jakt efter en tillfällig förbindelse, eftersom han inte trodde att det här projektet skulle lyfta med nån han kände. Och eftersom han hade utseendet för sig träffade han snabbt en ung kvinna som kunde tänka sig att följa med honom hem och kanske pröva nåt nytt.

Kruxet var att han var förhållandevis oerfaren både när det gällde erotik och livsmedel. Hans kylskåp svämmade inte över av jordgubbar, körsbär i gelé eller chilifrukt. Det var ont om ägg och oliver och grönsaker saknades, vilket även gällde mjölk. Honung hade kanske aldrig funnits. Men han hade soja.

Den unga kvinnan som hade varit avvaktande öppen för lite lätt experimenterande upptäckte att soja inte var hennes grej. Det kan ha varit färgen, det kan ha varit konsistensen, det kan ha varit det sammantagna kladdkaoset. I vilket fall som helst avbröt hon det hela, och gick hem efter en snabb – och ensam – dusch, lämnande mannen ensam med sin besvikelse och en 60 graders vittvätt av lakan.

Det är en sorglig slutbild, men jag brukar tänka lite positivt att detta kanske många år senare gjorde honom till hjärnan bakom idén att servera sushi på en naken kvinnokropp.

Lämna ett svar